Äta Clean

Annikas clean eating utmaning – juni 2018

Var inne och läste hos mig blogg-kompis Frida att hon nu under juni ska ha en utmaning med sina följare på instagram. Jag tyckte det lät riktigt kul och kände direkt att jag också vill köra en utmaning nu i juni. Vi är några dagar in i juni redan men vad spelar det för roll tänker jag.

Vi börjar med juni och sedan får vi se hur det går. Visst hade det varit kul om vi kunde fortsätta och köra en utmaning varje månad? Första gången kör vi ett tema (smoothies!) men nästa gång tänker jag att det hade varit kul att köra en ingrediens.

Annikas clean eating-utmaning, så här går det till

Du gör något i ditt kök enligt reglerna för utmaningen (denna månads berättar jag om lite längre ner). Sedan tar du ett kort på ditt bidrag och postar på instagram. Där taggar du min hashtag #annikascleaneatingutmaning och berättar gärna kort om utmaningen du är med i. Kanske vill dina vänner också hänga på?

I slutet av månaden så sammanställer jag ett inlägg här på bloggen där jag har med alla bidrag och länkar till era bilder och konton på instagram.

Det är ingen tävling och det handlar inte om att vara bäst, eller ta snyggast kort. Det är en utmaning som jag hoppas på ett enkelt och kul sätt ska hjälpa oss att inspirera varandra.

Tema för junis utmaning – smoothies

Visst passar det bra att vi i värmen kör ett svalkande smoothie-tema?  Du gör alltså en smoothie på clean råvaror och delar på ditt instagram. Du taggar #annikascleaneatingutmaning och berättar gärna kort om utmaningen så att fler kan hänga på. Det krävs ett öppet konto för att jag ska kunna se bilderna. I slutet av juni så sammanställer jag alla bidrag och delar bilderna här på bloggen med länkar till era konton och recept. Hur kul låter inte det?

Tänk på att inte ta en bild på en smoothie du gjort någon annan gång. Tanken är ju att vi ska göra massa härliga smoothies denna månad.

Utmaningen pågår från idag, 6 juni, till 29 juni. Sedan presenteras alla bilder här på bloggen den 30 juni i en förhoppningsvis gigantisk smoothie-inspo-bonanza.

Var gärna med i min utmaning så att vi kan inspirera varandra och få nya tips och recept. Det blir superkul!

smoothie avokadokärna

vegetabiliskt proteinpulver smoothie

clean eating by annika

 

 

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar