Äta Clean/ Guider - clean eating/ Leva Clean

CLEAN EATING – GRUNDERNA PÅ 2 MINUTER

Tjoho! Ny film uppe på min kanal på youtube och idag snackar vi clean eating. På 2 minuter får du en grundkurs i vad clean eating egentligen handlar om. Det kommer komma fler korta filmer liknande denna framöver. Tack för alla tips jag fick på instagram tidigare i veckan när jag bad om inspiration till nya filmer från er! 

CLEAN EATING PÅ 2 MINUTER

Dagens film är alltså en kortis och en liten crash course i vad det här med clean eating egentligen handlar om. Det har ju varit lite debatt om det i olika medier den senaste tiden och det känns som om både lchf och vegansk kost periodvis tagit clean eating och gjort till sitt. Clean eating kan absolut vara veganskt och lchf men det är sååå mycket mer. Jag var faktiskt uppbjuden till Stockholm häromveckan av SVT för att medverka i ett mindre inslag om just clean eating. Men tyvärr kunde jag inte ta mig till andra sidan landet på så kort varsel :( men oavsett så är det kul att intresset för clean eating växer och att det får mer utrymme.

HAR DU SETT MINA ANDRA FILMER PÅ YOUTUBE?

Det börjar ju bli en del nu. Totalt 22 filmer ligger upp nu. Har du varit inne och kikat? Om du prenumererar på min kanal, som så klart är gratis, så missar du inga filmer. Dessutom gör du mig jätteglad så jag skickar ett stort tack på förhand!

Några av mina personliga favoritfilmer ser du här nedanför.

 

 

 

 

 

Hoppas du gillar filmen och stort tack till dig som prenumererar (klicka på röda knappen)!

clean eating by annika

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar