Erbjudanden & rabatter

clean eating by annika Erbjudanden & rabatter

På denna sida har jag samlat alla aktuella rabatter och erbjudanden som jag har att dela med dig. Tanken är att det ska vara enkelt för dig att hitta. Du klickar dig helt enkelt bara in hit och slipper sitta och scrolla och leta bland tidigare blogginlägg.

Jag uppdaterar sidan regelbundet med erbjudanden och rabatter som jag tror kan intressera dig. Jag samarbetar uteslutande med företag som jag känner att jag kan stå bakom till 100 % och jag väljer med omsorg bland alla samarbetsförfrågningar som jag får. Om du är nyfiken på att läsa mer om varför jag samarbetar med företag och hur jag tänker kring mina samarbetspartners, så kan du läsa mer längre ner på sidan.

Länkarna nedan är så kallade affiliatelänkar och rabattkoder har tagits fram i samarbeten med mina samarbetspartners. Jag förklarar längre ner vad det innebär.


Erbjudanden & rabatter från Clean Eating by Annika

Testa Storytel gratis i 2 veckor

Jag älskar att lyssna på ljudböcker och använder Storytel varje dag. Jag lyssnar i bilen, när jag viker tvätt, när jag går mina morgonpromenader, ja det finns alltid tillfälle att lyssna. Mycket enklare att få till än att sitta ner med en bok (vilket är mer eller mindre omöjligt när man har barn hemma…).

Storytel låter dig provlyssna i 2 veckor helt gratis för att sedan bestämma om det är något för dig eller inte. Storytel har även ett stort utbud av e-böcker om det är mer din grej. När dina två gratis-veckor är över kan du om du vill fortsätta för 169 kr per månad (du får lyssna på och läsa hur många böcker du vill). Du kan så klart enkelt avsluta efter dina två veckor om du inte vill fortsätta. Du kommer att bli ombedd att ange ett betalsätt när du börjar din gratis provperiod. Det är bara för att det ska fortsätta smidigt utan avbrott om du väljer att fortsätta.

Klicka på knappen nedanför för att börja din gratis prov-period hos Storytel.

FÅ DINA TVÅ GRATIS VECKOR HOS STORYTEL >>>

VitaminManager – testa en månad till halva priset

Vitamin Manager erbjuder individanpassade prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, hälsoboosters och växtextrakt. Efter att du har besvara ett antal frågor så sätter Vitamin Manager ihop den ultimata kombinationen av tillskott just för dig. Självklart kan du även sätta ihop din egen kombo om du vill. Sedan får du smidigt hem dina tillskott i brevlådan en månad i taget. Tillskotten håller en mycket hög kvalitet.

När du anger koden cleaneating så får du första månaden för 95 kr istället för ordinarie pris 195 kr. Helt utan krav på att fortsätta efter din första månad. Besök vitaminmanager.com redan nu om du är nyfiken på att testa.

vitamin manager rabatt


Erbjudanden vecka 12


Varför jag kan ge dig bra deals, recept och tips helt gratis?

Jag hade en dröm när jag började blogga 2014. Nämligen att jag en dag skulle kunna arbeta heltid med bloggen och att min egen krokiga väg med mat och hälsa skulle få en mening genom att jag kunde hjälpa och inspirera andra. Idag är den drömmen verklighet och jag är så otroligt tacksam gentemot alla er som följer mig och uppskattar det som jag delar med mig av.

När mitt intresse blev mitt arbete så blev det även så klart min inkomstkälla. Jag tänker som så, att jag låter hellre företag betala så att du som följer mig kan få allt jag delar helt gratis. Tycker inte du också att det låter bra?

Men det är en balansgång. Jag vill inte att bloggen ska fyllas med för många sponsrade inlägg och jag är även mycket noga med att uteslutande tipsa om produkter och tjänster som jag själv använder och står bakom till 100 %. Så anledningen till att det finns sponsrade inlägg från företag på CEA, är för att jag ska kunna fortsätta att skapa recept och dela med mig av min kunskap och mina tips till dig.

Utöver sponsrade inlägg så samarbetar jag även med företag genom så kallad affiliate-marknadsföring. Det innebär att jag får en viss procent av försäljningen som görs via mina länkar. Det påverkar så klart inte priset du betalar för produkterna du väljer att köpa hem. Så när du handlar via mina affiliate-länkar (eller adlink-länkar) så stöttar du mitt arbete utan att det kostar dig någonting.

Bloggar och smygreklam

Det har varit en del skriverier i media den senaste tiden om smygreklam i sociala medier. Jag är glad att problemet uppmärksammas så att det helt kan försvinna. Min åsikt är att smygreklam handlar inte om att ”smyga” eller ljuga, utan snarare okunskap. Det är ofta mindre bloggar av hobby-karaktär där så kallad ”smygreklam” förekommer och jag menar att det helt enkelt är för att personen bakom är insatt i vad som gäller. Det gör det inte mindre fel, men ger en förklaring.

Jag följer marknadsföringslagen och är alltid tydlig mot dig och märker ut sponsrade inlägg och reklam. Du som följer mina sociala kanaler ska aldrig behöva känna minsta tvekan kring detta område.

 

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.

clean eating by annika