Här har du en riktigt härlig grön smoothie som är full av näring och goda smaker. Jag älskar att slänga ner grönsaker överallt som jag kan och mina smoothies är inget undantag. Spenat är perfekt då det mixas slätt utan problem. Jag brukar alltid kombinera mina gröna smoothies med något sött och krämigt plus något fräscht. I detta fall fyller banan, avokado, lime och ingefära de rollerna. Särskilt något fräscht, som lime, lyfter verkligen en grön smoothie.

Denna smoothie innehåller även kollagen som är ett unikt proteintillskott som jag berättat om innan. Det är helt utan tillsatser och utan smak. Har unika egenskaper för bland annat hud och naglar. Läs mer om det via länken nedan.

Lästips!

>> Kollagen – ett protein med många hälsofördelar

Grön smoothiebowl med spenat, lime & kollagen

Grön smoothiebowl med spenat, lime & kollagen

Grön smoothiebowl med spenat, lime & kollagen, 1 skål

Det blir en ganska tjock smoothie och därför väljer jag att servera den som en bowl. Vill du dricka så ha i mer vätska och det blir lagom till två glas.

Du behöver:

Gör så här:

  1. Använd en kraftig mixer.
  2. Mixa allt slätt.
  3. Häll upp i en skål.
  4. Voíla! Klart!

Grön smoothiebowl med spenat, lime & kollagen

Grön smoothiebowl med spenat, lime & kollagen

Hur du anpassar smoothien efter tycke och smak

Jag tycker personligen att ofta när jag googlar recept på smoothies så innehåller recepten mer eller mindre alltid något som jag inte gillar eller inte har hemma. Men det går ganska enkelt att anpassa och här nedanför är några enkla tips.

Hoppas du gillar receptet och om du gillar filmen till receptet – glöm inte att besöka min sida på youtube och klicka på ”prenumera”. Tusen tack och ha nu en fin lördag!

clean eating by annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *