16) Personligt/ Övrigt

Håll koll på clean eating

Follow my blog with Bloglovin

Gillar du att läsa min inlägg? Glömmer du ibland av att gå in för att kolla eventuella nya inlägg och missar ibland saker? I så fall är mitt tips till dig att följa mig på bloglovin.

clean eating bloglovin

Vad är bloglovin då?

Bloglovin är som en prenumerationstjänst kan man säga. En prenumerationstjänst på bloggar. Mer eller mindre alla som bloggar idag använder sig av bloglovin och du kan antagligen hitta alla dina favoritbloggar där.

Du skaffar dig ett konto på bloglovin. Det är jätteenkelt och går fort. Sen så söker du upp dina favoritbloggar (i sökfältet på bloglovin) och lägger till dem hos dig. Då kommer de automatiskt upp i ditt flöde på bloglovin så fort de har uppdaterats med nya inlägg.

Så när du sitter på kvällen med ditt kopp te och det är dags att läsa dina favorit-bloggar så loggar du bara in på bloglovin och så har du alla dina bloggar och deras nya inlägg där. Du behöver alltså inte klicka dig in på var och en av bloggarna och hålla alla adresser i huvudet. Du loggar bara in på bloglovin och så har du alla där på en gång (alla som du lagt till alltså).

Du sparar tid och riskerar inte att missa något spännande eller intressant som någon av dina favorit-bloggare lagt upp.

Så gör nu så att du klickar på länken här till bloglovin, skaffar dig ett konto om du inte redan har ett och så söker du på cleaneatingbyannika.se och lägger till mig i ditt flöde. Det skulle göra mig riktigt glad och stolt att du vill följa mig, och du riskerar inte att missa något.

Bloglovin finns även som smidig app som du kan ha i mobilen så att du enkelt kan läsa på bussen, tåget eller när du har en stund över.

 

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar