Kostrådgivning: tjänster & kurser

Clean Eating by Annika

testing testing

annika malm
Jag är lic.kostrådgivare och här nedanför kan du se mitt utbud av kurser och tjänster. Om du vill boka rådgivning eller har frågor, så använd gärna kontaktformuläret nedan så svarar jag vanligtvis inom ett par dagar.

Min kostrådgivning

Grundläggande för all min kostrådgivning är att mat ska vara gott och enkelt och inte handla om siffror, räknande av kalorier och förbud. Fokus ligger alltid på att hitta lösningar och upplägg som håller på lång sikt. Vi klarar alla att äta på ett visst sätt i en vecka eller två men om resultaten ska hålla så måste vi hitta fram till ett upplägg som håller livet ut. Vi ser till alla delar av hälsa som kost, rörelse, vila och livsglädje. Jag utgår från naturlig mat och riktiga råvaror. Hur näringsämnena protein, fett och kolhydrater fördelas, anpassas beroende på mål och behov. Du behöver inte någon förkunskap eller ens vara intresserad av kost och träning. Mitt mål är att hjälpa dig att förstå hur de val du för påverkar dig, din hälsa och livsglädje. Jag vill få dig att äta bra för att du vill unna dig att må så bra som du bara kan. Alla mina kostrådgivningar sker online där vi har kontakt via mail vilket skapar ett otroligt smidigt och flexibelt upplägg där du inte behöver passa några tider eller befinna dig på ett specifikt ställe.

Alla mår gott av att investera i sin hälsa och att ta hjälp av en kostrådgivare för att öka eller optimera sin hälsa. Här är några exempel på anledningar till att anlita en kostrådgivare:

 • Du känner sig trött och hängig och upplever att du inte mår ditt bästa
 • Olika former av magproblem som du tror har med maten att göra
 • Någon i familjen har fått en kostdiagnos och ni vill ha hjälp med tips och inspiration
 • Behöver hjälp med hur du ska äta för att nå dina mål
 • Kanske har tränat länge utan att se några resultat
 • Vill ha hjälp med att går upp eller ner i vikt
 • Du har problem med att bli gravid
 • Testat flera dieter men aldrig hittat någon som funkar i längden
 • Är ute efter en kosthållning du kan hålla livet ut
 • Vill ha stöd och coaching för att hålla motivationen uppe
Clean Eating by Annika

Min historia

Läs mer:

viktminskning

Kurser & tjänster inom kostrådgivning

Här nedanför ser du vilka kurser samt vilka tjänster inom kostrådgivning som jag erbjuder. Både mina kurser och min enskilda rådgivning sker online. Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för kostrådgivning? Om du har frågor så är du välkommen att maila mig på kostradgivning@cleaneatingbyannika.se.

Mina kurser

CLEAN28 – 5 veckors kostrådgivning för hälsosam viktminskning där kostråd kombineras med övningar för att förändra och bryta negativa förhållanden till mat. En av de första kurser som jag skapade och som blivit en av mina mest populära. Sedan första omgången under hösten 2016 så har jag haft glädjen att få följa och guide hundratals deltagare.
PRIS: 849 kr

Startdatum våren 2018: 

 • 19/3
 • 2/4
 • 16/4
 • 30/5
 • 14/5
 • 28/5
Antalet platser är begränsat. För att boka – maila kostradgvining@cleaneatingbyannika.se

Mina tjänster inom kostrådgivning

Jag erbjuder fyra olika tjänster inom kostrådgivning: basic, small, medium och large. Basic är ett program som du arbetar med på egen hand och i small, medium och large arbetar du och jag tillsammans. Du kan läsa mer om respektive upplägg här nedanför. Mina tjänster inom kostrådgivning  täcks av friskvårdsbidraget, då kostrådgivning ingår i de motions- och friskvårdsförmåner som arbetsgivaren kan erbjuda skattefritt. Jag rekommenderar dock att du dubbelkollar med din arbetsgivare att ditt friskvårdsbidrag kan utnyttjas till kostrådgivning hos mig.Kostrådgivning online
kostrådgivning online
Kostrådgivning online
kostrådgivning online