0 In Personligt

Vad vill du fråga mig?

Jag behöver din hjälp! Jag skulle vilja be dig att maila mig frågor du har om kost och hälsa. Som en del av mail som jag kommer att skicka ut vid varje månadsskifte så kommer det att ingå en liten frågestund där jag som kostrådgivare svarar på frågor från er. Så om du har något du undrar över eller är nyfiken på, snälla maila mig. Det kan handla om allt som har med kost och hälsa att göra. Maila gärna mig dina frågor på nyhetsbrev@cleaneatingbyannika.se.

Uppfräschning av mina nyhetsbrev

Jag håller på att skissa på upplägg och innehåll i mina nyhetsbrev. De senaste två månaderna har jag mer eller mindre prioriterat bort att skicka nyhetsbrev för jag har inte haft någon tydlig plan eller tanke för vad de ska innehålla. Vill liksom inte skicka ut massa mail bara för att. Tanken jag har med min mail-lista är att den ska vara som en medlemsklubb och lite VIP-aktig för er som har anmält er. Jag vill kunna ge er bra och användbart material som är unikt för mail-listan. Om du står på min mail-lista så kommer du framöver bland annat att få ta del av:

  • Mini-kurser på ämnen som hur maten vi äter påverkar oss, handla clean och sockerkänslighet
  • Hälsotester
  • Recept-samlingar
  • Regelbundna vecko- och månadsmail
  • Tips och erbjudanden

Det vill du väl inte missa? Nä tänkte väl det ;) Det är så klart helt gratis och du kan när som helst avsluta din prenumeration om du inte längre vill få mina mail. Klicka på bilden här nedanför för att anmäla dig till min mail-lista. 

Glöm nu inte att skicka in dina frågor på nyhetsbrev@cleaneatingbyannika.se.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply