13 In Annika tipsar

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en ”clean” present

God morgon vänner!

Sitter här med en nybryggd mugg med paleo-latte. Har du testat paleo-latte nån gång? Det är svart kaffe som mixas med en äggula och kokosolja. Visst låter det ganska äckligt? Det tyckte jag i alla fall först, tills jag provade vill säga. Det blir riktigt gott och blir en krämig skummig latte, fast utan mjölken då. Här hittar du receptet. 

paleolatte2

Har du anmält dig till mitt nyhetsbrev?

Jag ville bara kika in till er en kort sväng innan det är dags att väcka barnen och göra iordning frukost till dem. Jag vill nämligen tipsa er, som inte redan gjort det, att anmäla er till mitt nyhetsbrev. Det gör du genom att fylla i din mail i fältet till höger här på bloggen eller längst ner på sidan. Jag skickade ut mitt första nyhetsbrev i våras och därefter har jag skickat ut ytterligare ett. Men det är ett tag sen nu tyvärr. Tiden har helt enkelt inte räckt till för att få ihop bra nyhetsbrev. Men nu har jag bestämt mig för att satsa seriöst på att regelbundet skriva och skicka ut bra och intressanta nyhetsbrev till er som följer mig.

Ta del av tips och erbjudanden som inte finns på bloggen

Nyhetsbreven är så klart helt gratis och är ett komplement till bloggen. Genom att anmäla dig till mitt nyhetsbrev så får du ta del av guldkorn från bloggen samt tips och erbjudanden som är unika för just nyhetsbreven och som inte finns på bloggen. 

Nyhetsbreven kommer från och med nu att skickas ut en gång per månad och vid varje månadsskifte. Nästa nyhetsbrev skickas ut på torsdag till er som anmält er. Så snabba på och anmäl dig redan idag så att du inte missar det.

Present från mig

Med nästa nyhetsbrev så får du dessutom en present av mig. En sak som är en bra hjälp när man vill komma igång med en clean livsstil. Så vad väntar du på? Fyll i din adress och få mitt nyhetsbrev med din lilla present mot slutet av veckan. Om du inte skulle gilla nyhetsbreven så kan du när som avsluta din prenumeration. Du har även mitt ord på att jag inte lämnar ifrån mig din mail-adress så du riskerar inte att få massa spam och annan reklam i din inbox.

Nä hör ni, nu kickar vi igång den här onsdagen!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Elisabeth Lindkvist
  29 juni, 2016 at 08:23

  Jag vill gärna ha dina kostnadsfria nyhetsbrev, Tack! Mvh Elisabeth Lindkvist Sörgårdsvägen 4. 61075 Västerljung.

 • Reply
  Helena Norlin
  29 juni, 2016 at 08:33

  Hur ser jag om min anmälan till nyhetsbrevet har tagit emot av dig? / Helena

  • Reply
   admin
   30 juni, 2016 at 09:30

   Jag la till dig för säkerhets skull så nu är du definitivt med :)

 • Reply
  Katarina
  29 juni, 2016 at 19:51

  Jag vill gärna få nyhetsbrevet.

 • Reply
  Annika Nestorson
  29 juni, 2016 at 20:55

  Hej, jag vill gärna få nyhetsbrev

  • Reply
   admin
   30 juni, 2016 at 08:25

   Kul! Du anmäler dig genom att fylla i din epost i fältet längst ner på bloggen.

 • Reply
  Kerstin Brink
  29 juni, 2016 at 22:59

  Vill gärna få dina nyhetsbrev

  • Reply
   admin
   30 juni, 2016 at 08:29

   Kul! För att få nyhetsbrevet så behöver du fylla i din mail i fältet längst ner på bloggen.

 • Reply
  10 goda mellanmål utan gluten och socker | Clean Eating by Annika
  27 september, 2016 at 19:38

  […] Paleo-latte (lchf, […]

 • Reply
  Therese
  22 mars, 2018 at 08:27

  Hej!
  Jag tar gärna del av nyhetsbreven!

  • Reply
   admin
   23 mars, 2018 at 14:21

   Då lägger jag till dig :) kul!

 • Reply
  Ulrica Käld
  20 juli, 2018 at 11:50

  Hej!
  Jag vill gärna läsa ditt nyhetsbrev!
  /Ulrica

  • Reply
   admin
   22 juli, 2018 at 12:18

   Kul! Jag har precis lagt till dig :)

  Leave a Reply