Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 24

God Jul! Nu är dagen här. Dagen som många av oss har planerat och förberett i veckor. Se nu till att njuta av den! Umgås med vänner och familj. Njut av god mat och försök att bara vara. Släpp alla tankar på vardag och bara var och njut av julhelgen! 

Igår la jag upp ett inlägg med all info om Hälsosatsningen som drar igång 9 januari nästa är. Det är ett upplägg som jag slipat på under hösten och som jag ser enormt mycket fram emot att få dra igång. Det är ett samarbete mellan mig och Maria Lavestedt Segeblad och det kommer att bli sååå bra! Du hittar inlägget med all info HÄR.

halsosatsningen-profiler-2

I lucka 23 fanns en tävling där du kunde vinna en plats för 4 veckor i Hälsosatsningen. Den tävlingen fortsätter tills imorgon kväll så ta chansen och tävla om du inte reda gjort det. Men tills idag har jag något ännu bättre att tävla ut – nämligen chansen att vinna 8 veckors kostrådgivning och mental träning i Hälsosatsningen som drar igång 9 januari nästa år. Värdet för detta är 1898 kr.

För att tävla

Skriv en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du vill vinna 8 veckor i Hälsosatsningen. Vad vill du ha hjälp med? På vad sätt skulle Hälsosatsningen hjälpa dig?

Vinnare utses 25/12 kl 20:00. Lycka till!

Annat som kan intressera

10 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  24 december, 2016 at 07:30

  Denna julklapp skulle jag vilja vinna, då jag måste få mitt sockersug att försvinna. tänker att 2017 ska bli mitt år både med mat och träning framförallt den mentala biten.

 • Reply
  Carita
  24 december, 2016 at 07:38

  Har tyvärr på grund av tidsbrist (barnens aktiviteter, nytt heltidsjobb), inte orkar ta tag i min egen hälsa/träning på över ett år. Detta pris skulle vara en hjälp på väg att börja igen…

 • Reply
  Monika Salėn
  24 december, 2016 at 08:11

  Att få kontinutet samt peppning att äta och träna rätt. Och framförallt få in detta som en vana i det vardagliga livet. Idag börjar man stort men etftet ett tag trappas det tyvärr ner. Behöver någon som peppar när det gårr trögt. Goäd Jul

 • Reply
  Cattis Fjellborg
  24 december, 2016 at 10:21

  Jag skulle vilja vinna dagen lucka då jag lider av övervikt på ca 30 kg och har även pcos. Hjälpen och förhoppningen för min skull är att jag ska kunna bli gravid och kunna ge min dotter ett levande syskon och leva hälsosammare och få ett långt liv utan att behöva oroa mig för olika sjukdomar som tex hjärt-kärlsjukdom som även finns i släkten. Att jag lär mig att äta och träna på rätt sätt.

 • Reply
  Annette Holmberg
  24 december, 2016 at 14:00

  Att få äran att vara med 8 veckor så skulle det ge mig den grund som jag behöver

 • Reply
  Jessica Hellström
  24 december, 2016 at 19:18

  Jag skulle vilja vinna hälsosatsningen för att få mer kontroll på vad jag äter, kontrollera sötsuget och förstå mer varför jag trillar dit, lära mig att stressa ner i vardagen, det är svårt att varva ner och ta mig tid till det, hälsosatsningen ger helt enkelt mig en spark i baken till ett mer hälsosamt liv. Håller tummarna på en nystart 2017

 • Reply
  Maria
  24 december, 2016 at 23:09

  Efter att varit med på två omgångar av Clean 28 så har jag hittat en kost som verkligen fungerar för mig och som jag mår bra av. Problemet är att jag fortfarande är en ”periodare” när det gäller mat och träning vilket till stor del beror på stress och ångest. Hälsosatsningen skulle ge mig mer kontinuitet i hälsosam kost och även lära mig mer om sambandet mellan vad jag stoppar i mig och min ångest. Ett av mina mål under 2017 är att stressa ner, ta hand mer om mig själv och min familj och även minska mina ångestpåslag utan mediciner : ) Jag vet att med hjälp av Annika så kommer jag att lyckas och få de verktyg jag behöver för att jobba mot ett sundare förhållande till mat och mindre ångest.

 • Reply
  Lena S.
  25 december, 2016 at 09:04

  Kommentar till lucka 24
  Jag skjuter upp det mesta till morgondagen. Främst det som gäller mig själv och mitt välbefinnande.
  Jag fixar och donar gärna åt andra och sätter mig själv i andra hand.
  Det får bli ändring på det nu!
  Nu går flytten från Skåne till Göteborg. Nytt boende och nytt jobb. Förändringens tid är här nu.
  Nu vill jag förändra för mig själv. Mat och träning, min träning är det som gäller.
  Men jag behöver hjälp. Hjälp med att få bort hjärnspökena och dåliga samveten.
  Här hoppas jag på Hälsosatsningen!

 • Reply
  Eva
  25 december, 2016 at 15:27

  Åh! Detta är precis vad jag skulle behöva för att komma loss från min dåliga kost och träning. Jag är egentligen en energisk person men min energi har Lixom försvunnit mer och mer.
  I januari börjar jag mitt nya jobb och då vill jag känna att jag startar på ny kula.
  Hoppas! Hoppas! ???

 • Reply
  Karin
  25 december, 2016 at 18:40

  Med en intensiv vardag med jobb och barnens aktiviteter så behöver maten och träningen fungera bra och ge maximal utdelning ?! Vill erbjuda min familj bra kost och lära barnen vad bra mat gör för kroppen och humöret. Min egen träning gör jag på hemmaplan för att spara tid då vi bor långt från gym. Så effektiv träning som ger mig stark rygg och bra kondition skulle jag vilja vinna ?!! Så nu håller jag tummarna ?

 • Lämna ett svar