0 In Mina kurser

CLEAN28 – 5 veckors hälsopepp

CLEAN28 – en peppande hälso-utmaning där vi i 5 veckor äter och njuter av ren, naturlig och hälsosam mat. I kombination med den goda maten så arbetar vi tillsammans för att ta kontrollen över sötsug och ätande kopplat till känslor som till exempel stress och oro.

Jag, Annika Malm, har kört flera omgångar av CLEAN28 sedan jag fick min licens som kostrådgivare våren 2016. Hittills har flera hundra personer deltagit i CLEAN28.

Jag har själv en viktredan på 40 kg bakom mig och vet hur du gör för att ändra din livsstil. Jag vet vad som krävs samtidigt som jag vet hur svårt det är att ändra invanda beteenden. Men den erfarenheter, peppar och coachar jag dig att nå dina mål. Du kan bland annat läsa om mig, mina erfarenheter och tankar kring att förändra livsstil, i det senaste numret av ToppHälsa.

Clean eating innebär ren och naturlig mat utan tillsatser, smakämnen och sötningsmedel. När vi äter riktig mat, så återtar vi kontrollen över våra hungerskänslor och äter oss lagom mätta.

Ord från tidigare deltagare:

Jag gick med i CLEAN28 och det var det bästa som hänt mig. Jag kommer att fortsätta att hålla mig till ditt tankesätt som passar mig perfekt!

CLEAN28

Vi lär oss att skilja på hunger och sug, undvika oplanerat ätande med mera. Du får lära dig mer om hur maten påverkar dig och hur du kan äta för att hålla suget borta.

Ord från tidigare deltagare:

Är så stolt över mig själv! Var på konferens från fredag lunch till söndag middag, så ni kan tänka er att det var en hel del måltider och fikapauser under dessa dygn. För ett tag sen hade jag inte kunnat låta bli att ”bara ta en kanelbulle” eller för den delen ha en stor godispåsen med mig i väskan. Men icke denna gång. Det kändes inte alls som att jag gick miste om något, utan stärkte mig om något. Precis det jag ville ha ut av dessa veckor har redan börjat visa sig, d v s att hitta ett nytt sätt att se på mat.

CLEAN28 hålls online där alla deltagare får kurs-utskick (du kan se innehåller för respektive kurs-utskick längre ner) till sin mail samtidigt som vi träffas och peppar varandra i en sluten grupp på FaceBook.

CLEAN28 – allt detta ingår

Listan över allt som ingår kan göras lång och här nedanför kan du se delar av det. Om du vill se det kompletta innehållet så finns det längre ner.

 • Kompletta menyer med inköpslista
 • Recepthäfte med många härliga recept att välja bland
 • Daglig kontakt med mig i gruppen på Facebook där jag peppar och svarar på dina frågor
 • Tillgång till en exklusiv sluten grupp för kursdeltagare
 • Handla och tillaga mat clean
 • Träningsprogram både för gymmet och för hemmaträning
 • Hur du skriver matdagbok
 • Lär dig vad som är en lagom portion utan köksvåg och att räkna kalorier
 • Skilja på hunger och sug

Priset för 5 veckor är 849 kr.

CLEAN28 går under kostrådgivning och du kan därmed använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Du bokar en plats genom att maila till kostradgiving@cleaneatingbyannika.se.

Ord från tidigare deltagare:

Härliga känsla å så otroligt motiverande när man redan efter knappt två veckor känner att byxorna sitter lite skönare!

Målet och syftet med CLEAN28

CLEAN28 är en stabil grund för dig att stå på när du tar kontrollen över din hälsa. Målet med CLEAN28 är att hjälpa dig att:

 • Ta kontrollen över din hälsa
 • Lära dig att skilja på hunger och sug
 • Hitta en kosthållning som passar dig och din livssituation
 • Viktminskning om så önskas
 • Lindra magbesvär

Tiden med CLEAN28 kommer även att hjälpa dig att skapa rutiner för att du efter kursens slut, ska kunna fortsätta med en ren och naturlig kost med ett balanserat förhållande till mat och hälsa.

glutenfritt bröd med sötpotatis

CLEAN28 – omdömen från tidigare deltagare

Jag gick ner ca 4 kg. Mitt sötsug försvann. Jag är jätteglad och tacksam över denna grupp och satsning på mig själv.

Mitt mål med clean28 var få ordning på sötsuget och få en lugnare mage efter utmattningsdepression. Har jag lyckats? Ja, för första gången i mitt 37-åriga liv ser jag ett ljus. Tidigare försök att få ner godisintaget har alltid slutat i hetsätning.Ett plus de här veckorna är -2,8 kg på vågen vardera 3 cm låret och stussen. Tack Annika för att du har gett mig hopp!

Minus 2,7 på vågen, 3 cm i midjan och 2 cm runt låret. Grymt nöjd med resultatet, vågade inte riktigt tro på att min stackars kropp skulle våga släppa något alls efter allt bantande genom åren. Andra hälsovinster som att jag inte haft ont i magen på 4 v, bättre hud och framför allt att jag är så mycket piggare får mig absolut att vilja fortsätta med den här kosten. Stort tack Annika!

Det var länge sedan jag kände mig så pigg och ostressad!

Härliga känsla å så otroligt motiverande när man redan efter knappt två veckor känner att byxorna sitter lite skönare!

Är så stolt över mig själv! Var på konferens från fredag lunch till söndag middag, så ni kan tänka er att det var en hel del måltider och fikapauser under dessa dygn. För ett tag sen hade jag inte kunnat låta bli att ”bara ta en kanelbulle” eller för den delen ha en stor godispåsen med mig i väskan. Men icke denna gång. Det kändes inte alls som att jag gick miste om något, utan stärkte mig om något. Precis det jag ville ha ut av dessa veckor har redan börjat visa sig, d v s att hitta ett nytt sätt att se på mat.

Här kan du läsa ett blogginlägg av träningsbloggaren Camilla om hennes tankar efter CLEAN28.

CLEAN28 – start 10 september fåtal platser kvar

Jag har alltid ett begränsat antal deltagarplatser då det är viktigt för mig att hinna med alla deltagare på ett bra sätt. Till starten 10 september finns ett fåtal platser kvar. Om du vill ha en av de sista som finns kvar så hör av dig till mig via mail till kostradgivning@cleaneatingbyannika.se.

smoothiebowl topping clean

CLEAN28 – det kompletta innehållet i alla utskick

Första veckan är en förberedelsevecka. Syftet med denna vecka är att du ska kunna förbereda dig på bästa sätt.

Förberedelse-veckans innehåll:

Måndag: Formulera ditt mål
Tisdag: Skriv ner ditt ”varför”
Onsdag: Menyer och recept
Torsdag: Handla och tillaga mat clean
Fredag: Tips när tiden inte räcker till
Lördag: Råd kring mat vid träning och träningsprogram
Söndag: Till dig som har barn hemma

Vecka 2 till 4 är därefter veckor där vi arbetar mot de mål som du satt och för att hitta hälsosamma vanor som håller på långsikt. Vad varje vecka innehåller kan du se nedanför:

Vecka 1

Måndag: Hur och varför du ska skriva matdagbok.
Onsdag: Hur mycket är lagom att äta?
Fredag: Hur du äter medvetet

Vecka 2

Måndag: Varför lågkolhydratkost är bra för viktminskning
Onsdag: Lär dig skilja på hunger och sug
Fredag: Dags att utvärdera hur det går med ditt mål

Vecka 3

Måndag: Matens påverkan, inflammation
Onsdag: Sötsug – en överlevnadsinstinkt och inte dålig karaktär
Fredag: Träna dig på att känna tacksamhet

Vecka 4

Måndag: Säkra din miljö och undvik oplanerat ätande
Onsdag: Unna dig eller straffa sig? Sluta lura dig själv. Tillbaka på banan när du trillat i diket.
Fredag: Dags att utvärdera dit mål och blicka framåt

Du förtjänar att trivas med dig själv. Du förtjänar att nå dina mål. Jag vill hjälpa dig ta de första stegen mot ett livslångt förhållande där du mår bra, lever i glädje och är vän både med din kropp och med maten. Unna dig 5 veckor för ökad hälsa och livsglädje!

OBS! Kursen sker på distans via mail men frivillig tillgång till en sluten grupp på FaceBook där du kan ställa frågor och lyfta funderingar med mig och andra deltagare.

Boka din plats till CLEAN28 start 10 september

Det finns som sagt ett fåtal platser kvar till starten den 10 september och vänta inte för länge med att höra av dig om du vill ha en plats. Priset för 5 veckor är 849 kr. CLEAN28 går under kostrådgivning och du kan därmed använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Om du vill ha en av de sista som finns kvar så hör av dig till mig via mail till kostradgivning@cleaneatingbyannika.se.

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply