1 In Mina kurser

CLEAN28 är tillbaka! Kickstarta din viktminskning

Yes, hörni! CLEAN28 är tillbaka! Efter mail från många av er om när nästa omgång av CLEAN28 kör igång så har jag bestämt mig för att köra upplägget igen. CLEAN28, som flera av er kanske redan har koll på, är ett upplägg som jag tog fram under förra året där fokus ligger på viktminskning med bra mat och mental träning. Jag körde totalt ett tiotal omgångar under 2016 och nu är det alltså dags igen! Intresset från er som har önskat en ny omgång har varit stort så vill du hänga på så boka din plats nu genom att maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se.

Följande datum är inplanerade:

13/3

27/3

10/4

24/4

CLEAN28 i uppdaterad och förbättras version  – CLEAN28 2.0

De första förfrågningarna efter en ny omgång kom runt nyår och jag satte mig då och kollade igenom materialet och upplägget för CLEAN28 som det sett ut under 2016. Jag har fått bra feed back på upplägget från tidigare deltagare men jag kände att det kunde bli ännu bättre. Därför har jag valt att göra ett antal förändringar som jag känner har lyft CLEAN28 till en helt annan nivå. Några av förändringarna kan du se nedanför:

 • Matsedel att följa
 • Tydligare uppstart och förberedelse inför starten för att du ska ha bästa förutsättningar för att lyckas
 • Konkreta arbetsuppgifter att arbeta med två gånger per vecka
 • Rapportering av vikt- och mått till mig för ”positiv press” och feed back

Detta kommer att bli grymt! Ser fram emot flera omgångar av CLEAN28 2.0 med er under 2017!

Omdöme från tidigare deltagare

Här nedanför ser du ett antal omdömen som deltagare under 2016 gav efter 4 veckor med CLEAN28. Och inför 2017 är upplägget dessutom uppdaterat och ännu bättre. Fattar ni hur grymt detta kommer att bli :)

 • Jag gick ner ca 4 kg. Mitt sötsug försvann. Jag är jätteglad och tacksam över denna grupp och satsning på mig själv.
 • Mitt mål med clean28 var få ordning på sötsuget och få en lugnare mage efter utmattningsdepression. Har jag lyckats? Ja, för första gången i mitt 37-åriga liv ser jag ett ljus. Tidigare försök att få ner godisintaget har alltid slutat i hetsätning.Ett plus de här veckorna är -2,8 kg på vågen vardera 3 cm låret och stussen. Tack Annika för att du har gett mig hopp!
 • Minus 2,7 på vågen, 3 cm i midjan och 2 cm runt låret. Grymt nöjd med resultatet, vågade inte riktigt tro på att min stackars kropp skulle våga släppa något alls efter allt bantande genom åren. Andra hälsovinster som att jag inte haft ont i magen på 4 v, bättre hud och framför allt att jag är så mycket piggare får mig absolut att vilja fortsätta med den här kosten. Stort tack Annika!
 • Det var länge sedan jag kände mig så pigg och ostressad!
 • Härliga känsla å så otroligt motiverande när man redan efter knappt två veckor känner att byxorna sitter lite skönare!
 • Är så stolt över mig själv! Var på konferens från fredag lunch till söndag middag, så ni kan tänka er att det var en hel del måltider och fikapauser under dessa dygn. För ett tag sen hade jag inte kunnat låta bli att ”bara ta en kanelbulle” eller för den delen ha en stor godispåsen med mig i väskan. Men icke denna gång. Det kändes inte alls som att jag gick miste om något, utan stärkte mig om något. Precis det jag ville ha ut av dessa veckor har redan börjat visa sig, d v s att hitta ett nytt sätt att se på mat.
 • Här kan du läsa ett blogginlägg av träningsbloggaren Camilla om hennes tankar efter CLEAN28.

Skillnaden mellan CLEAN28 och Hälsosatsningen

Anledningen till att jag valde att lägga CLEAN28 på hyllan inför 2017 var mitt nya upplägg Hälsosatsningen. Jag och ett 20-tal tjejer är just nu mitt uppe i den första omgången av Hälsosatsningen och det kommer definitivt bli fler omgångar av den också. Men jag har under de veckor vi varit igång märkt att det finns ett behov efter specifik hjälp och coachning med fokus på viktminskning och ännu mer vägledning under resan. Jag har även märkt att vi är många som har ganska fullspäckade dagar och inte riktigt har tiden. Hälsosatsningen pågår under 12 veckor (ev kommer jag att komprimera det till 10 veckor – samma innehåll men mer effektivt) och alla av oss har inte möjlighet att lägga så mycket tid på en satsning. CLEAN28 håller på i 4 veckor och det upplever jag att man har enklare att satsa och fokusera på. Därför tänker jag att CLEAN28 2.0 blir en 4 veckors intensiv-satsning på specifikt viktminskning och att Hälsosatsningen blir upplägget för mer långsiktigt arbete. 

Kosten

I en viktminskning brukar man säga att runt 80 % är kosten och 20 % träning. Genom att ta ett krafttag med kosten så ger man sig själv fantastiska möjlighet att lyckas bra med vikten. Kosten i CLEAN28 baseras på lågkolhydratkost och rena och naturliga råvaror. Enkel, god och nyttig mat. För en person som inte tränar så rekommenderar jag en strikt variant medan en person som tränar en högre andel kan må bra av en mer liberal form. Jag lär dig också om fasta och olika former samt om det kan vara något för dig. Jag hjälper dig inför starten att komma fram till vilken kost som passar dig allra bäst.

Allt detta får du som deltagare i CLEAN28 2.0

Inför starten:

 • Tydlig hjälp med hur man skriver matdagbok och varför det är så viktigt
 • Hjälp med målformulering för bästa framgång
 • Information om fasta och hur du kan använda det för att kick starta din viktminskning
 • Omfattande kosthäfte med all information du behöver
 • Hjälp med hur du äter lagom portioner utan att väga maten och räkna kalorier
 • Meny för 4 veckor
 • Recepthäfte för inspiration 

Varje vecka:

 • Arbetsuppgifter två gånger per vecka (måndag och torsdag)
 • Daglig rådgivning och coachning av mig i vår gemensamma Facebook-grupp (mån-fre)
 • Möjlighet att en gång per vecka ställa alla dina frågor till mig via enskilt mail
 • Inrapportering av vikt och mått för att jag ska kunna ge dig feed back 

Vad kostar det?

Priset för 4 veckors rådgivning och coachning är 999 kr. Knappt 250 kr per vecka. Istället för att lägga pengar på godis och annat som inte tar dig mot dina mål – unna dig 4 veckors kickstart för att börja din resa mot just ditt mål. CLEAN28 betalas innan start.

Ångerrätt gäller enligt svensk lag i 14 dagar fram tills det att materialet skickas ut dagarna före start. Efter att materialet skickats ut gäller inte ångerrätten. Om du bestämmer dig för att inte hänga med efter att du anmält dig så måste du alltså meddela mig före det att jag skickar ut materialet dagarna innan start.

När börjar vi?

Första omgången drar som sagt igång måndag 13 februari men redan på torsdagen före börjar vi att förbereda oss genom att ni får information om matdagbok, hjälp med målformulering med mera. För att anmäla dig så mailar du mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Antalet deltagare är begränsat denna omgång så att jag ska vara säker på att verkligen hinna med alla ordentligt. Intresset har som sagt varit stort så maila direkt om du vill hänga på.

Vi kommer att få grymma veckor tillsammans!

Inlägget innehåller reklam för min viktminskningsprogram CLEAN28.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ny omgång av CLEAN28 13/3 |
  3 mars, 2017 at 21:55

  […] inom kostrådgivning 28 februari, 2017 CLEAN28 är tillbaka! Kickstarta din viktminskning 1 februari, 2017 Hälsosatsningen – […]

 • Leave a Reply