Sås, dressing & tillbehör - clean eating

Curry-majonäs

Här är ett recept på en riktigt god sås som är löjligt enkel att slänga ihop. Passar utmärkt till så väl kyckling som gurkstavar.

Curry-majonäs

  • 1,5 dl majonäs
  • 1-2 tsk curry (ta lite i taget och smaka dig fram så att du tycker att det blir lagom starkt)
  • 0.5-1 tsk paprikapulver
  • ev lite gurkmeja för lite extra gul färg
  • smaka av med salt och peppar

Blanda ihop och ha i kryddorna lite i taget. Smaka av och krydda ev mer tills smaken blir lagom stark.

Nyhetsbrev

Annat som kan intressera

1 kommentar

  • Reply
    Kycklingbiffar med persilja och vitlök | Clean Eating by Annika
    16 september, 2015 at 14:10

    […] smaksatta med persilja och vitlök. Gott med färska grönsaker och en god sås till som den här currysåsen till […]

  • Lämna ett svar