1 In Annika i media

En fantastisk dag i Stockholm med ToppHälsa, 56kilo och Swedish Paleo

Hej på er!

Ni som följer mig på instagram har redan sett lite av min dag i Stockholm igår. Vilken dag det var! En dag jag sent lär glömma. Eller aldrig kommer glömma snarare :)

Jag tog tåget från Göteborg till Stockholm tidigt igår morse för att blir fotograferad inför en artikel för ToppHälsa som kommer senare i sommar. Tåget gick som sagt tidigt och jag var uppe i Stockholm strax innan 10 och tog en taxi ut till fotostudion i Solna. Väl där fick mig en kaffe och sen var det dags för sminkning och kort därefter dags att ställa sig framför kameran. Jag vet aldrig om jag kommer känna mig helt bekväm framför med Sandra Birgersdotter som höll i fotograferingen var så proffsig och bilderna blev jättefina!

Framför kameran

Framför kameran

Att bara få åka till Stockholm var ju jättekul, att se bli plåtad för en av Sveriges största tidningar dessutom. Men om jag ska vara helt ärlig så var nog det absolut roligaste att få träffa mina blogg och hälsa-kollegor Cecilia och Åse

 

Jag, Cecilia och Åse

Jag, Cecilia och Åse

Cecilia driver Sveriges största community inom paleo, Swedish Paleo, och har gått samma utbildning som mig hos Jonas på Paleo Institute. Det var supertrevligt att få prata kost och hälsa med henne! Åse driver bloggen och varumärket 56kilo och är en av Sveriges främsta profiler inom lågkolhydratkost. Åses blogg var en av de första kost/hälsobloggar som jag började följa för flera år sedan. Även flera av hennes böcker finns här hemma i min bokhylla. Både Åse och Cecilia är två superhärliga, trevliga och inspirerande kvinnor!

Efter att fotografering var klar så delade jag och Åse på en taxi tillbaka in till stan. Eftersom vi både hade lite tid innan våra tåg hem gick, så tog vi oss en runda på stan och det var så kul att få hänga mer med henne. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och bland annat kameror, barn och business gick igenom. Sen lyckades vi båda två boka om våra tåg och lyckas komma hem lite tidigare än planerat. Och det var en trött men lycklig Annika som kom hem igår kväll med både nya minnen och nya vänner.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    5 gratis böcker som inspirerar till en hälsosam höst | Clean Eating by Annika
    9 augusti, 2016 at 07:00

    […] simmar i smör som många (tyvärr) fortfarande tror. När jag träffade Åse i början på juni (läs mer om mötet här) så gav jag henne beröm för den här fantastiska boken som hon tillsammans med Anna har skrivit. […]

  • Leave a Reply