2 In Clean Eating/ Personligt

En fredag i Stockholm med Food Pharmacy

Alltså vilken dag jag hade förra fredagen tillsammans med Lina och Mia från Food Pharmacy! Det blev en kort men intensiv och helt fantastisk förmiddag i Stockholm tillsammans med Food Pharmacy på Urban Deli. Det var ett event som anordnades av Bosch och mer om det kommer ni att kunna läsa imorgon.

Men jag tog min kamera med mig och filmade mitt grymt roliga och intensiva dygn uppe i Stockholm. Hoppas du gillar filmen och glöm i så fall inte att ge filmen en tumme upp. Du prenumererar väl förresten på min kanal? Du gör det enkelt genom att klicka på knappen med texten ”prenumerera” i min profil. Det för mig lika glad varje gång nya prenumeranter trillar in.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tobbe Lundberg
  25 april, 2018 at 15:46

  Måste säga att jag är imponerad av produktionskvalitén på videon! Riktigt proffsigt! :) Tack för att du delar med dig

  Och nu en fråga. Du tipsade ju om Paradiset och Urban Deli i Stockholm, men har du några tips för Göteborg? Ska upp dit framöver och tar gärna emot foodie-tips :)

  • Reply
   admin
   9 maj, 2018 at 19:14

   Men tack snälla :) Göteborg är lite fattigare tyvärr på sådana ställen. Finns Jos på avenyn som jag gillar. Är du på centralen så tycker jag att du ska testa togogo också :)

  Leave a Reply