Hej på er!

Idag har verkligen varit en dag som sticker ut ur mängden. Den här fredagen inleddes nämligen med frukost ihop med en reporter från den lokala tidningen. Så kul! Hon ska skriva en artikel om mig eller snarare min syn på hälsa och kost.

Så klart ville jag visa upp några av mina frukost-favoriter. Efter jobbet igår så var jag iväg och köpte lite nytt fint porslin och annat för att få till en härlig dukning. Vill ju så klart få med fina kort i repotaget :)

IMG_2169[1]

Frukosten som jag fixade bestod av:

IMG_2175[1]

 

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös innan men Carin var helt fantastiskt trevlig och det slutade med att vi satt och pratade i två timmar om alltifrån hälsa, läraryrket, barn och hon gav mig även en del bra foto och kameratips. En riktigt trevlig stund med andra ord och nu ser jag med spänning fram emot att få se artikeln i tryck :)

Annika

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *