0 In Annika i media

Har du sett mig i ToppHälsa?

Hej på er!

Jag kom just på att jag har ju helt glömt av att fråga om du sett mig i ToppHälsa eller Glutenfri Matlust? ToppHälsa finns fortfarande i butik men Glutenfri Matkärlek tror jag tyvärr att det redan har hunnit komma ett nytt nummer av.

clean eating topphälsa

Jag är särskilt glad för att få synas och dela min story i ToppHälsa. Jag var med där för ett par år sedan och denna nya artikel är som en uppföljning på det. Mitt mål var att nyansera det här med viktminskning och att göra det tydligt att man aldrig ”blir klar”. Det är en resa som pågår livet ut. Det går upp och det går ner och det är ett arbete att göra. Men så så värt det så klart. Har du läst artikeln? Vad tyckte du?

Det är verkligen så att man aldrig blir färdig med sin vikt- eller hälsoresa. Det är ett livslångt projekt. Just nu har ju jag, som jag redan berättat, tagit ett extra krafttag för att fixa formen lite. Crossfiten har fått mig att sätta nya mål och vilja komma i bättre form för att kunna prestera bättre. Jag kommer att dela med mig av det på YouTube men främst på instagram under hösten. Så följ mig gärna där om du inte redan gör det.

Läs mer:

>> Om mina mål inför hösten

>> Min viktresa

Ha en fortsatt fin tisdag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply