0 In Personligt

Hemma igen

Då var man hemma från London igen. Det var helt fantastiska dagar där och på fredagen hade vi 22 (!!) grader. För en värmeälskare som jag så var det ju så klart helt fantastiskt. En försmak på vår och sommar. Magnoliaträden var översållade med blommor och allt var mycket grönare än här hemma. Men hoppas att det är på g här hemma också.

Innan jag reste så hade jag diskuterat med Mille, min pt och kostrådgivare, om hur jag skulle lösa träning och kost på bästa sätt. Jag var inne på att försöka få till en springrunda i någon av parkerna med jag fick inte ner skorna i min väska och bestämde mig för att strunta i det. Men vi bestämde att jag skulle fokusera på att gå till och från så mycket som möjligt och det blev i snitt en mil per dag.

 

IMG_0564[1]

(null)

(null)

Maten var inte helt enkel att planera. Men vi bodde på ett hotell som jag bott på innan så jag visste att frukosten skulle bli helt ok. Det blev till största delen ägg och frukt men också lite naturell yoghurt med lite havregryn och frukt.

Mille hade sagt till mig att inte alltid välja kycklingsallad och tror att det är det bästa alternativt eftersom det ofta är ett ganska näringsfattigt alternativ som bara består av isbergssallad och lite torr kyckling. Efter lite speciella önskemål om lägga till och plocka bort på min tallrik så blev maten helt ok även om det blev ett par tallrikar kycklingsallad. Om ni är i London och vill ha en snabb lunch på språng så måste jag verkligen rekommendera Pret a manger som finns i princip varje gathörn. De säljer så klart mackor, kakor och läsk som alla andra ställen M E N de har bra alternativ också. Jag upptäckte till min stora glädje att man kunde köpa färdig-kokta ägg. I söndags blev det lunch därifrån bestående av kyckling, avokado och ägg i solen i Hyde Park.

(null)

(null)

Innan jag reste så fick jag tips om att den amerikanska matkedjan Whole Foods hade öppnat i London och så klart blev det ett besök där. Vilket ställe! Ekologisk, naturlig och god mat. Jag låter bilderna tala för sig själva.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hittade en kul typ av ”godis” som var gjort på 100 % frukt som fick åka med hem till barnen.

(null)

(null)

(null)

Det var som fruktremmar och det gick hem hos dem bägge två här hemma. Det känns som om det kommer fler och fler bra alternativ till det vanliga sockriga mellanmålen och godiset.

Hoppas att ställen som Whole Foods kommer till Sverige snart!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply