0 In Annika i media

Jag i ToppHälsa

I senaste numret av tidningen ToppHälsa så kan du läsa hur min hälsoresa började. Min historia i mini-format. Det var en riktigt kul upplevelse att i början av juni ta tåget upp till Stockholm för fotograferingen inför artikeln. Jag skrev om dagen här

CEA topphälsa

Artikeln skrevs i maj och fotona togs i juni. När jag läste artikeln så kände jag att oj så mycket som kan hända på 2 månader. Ni som följer mig regelbundet vet att jag under sommaren har genomfört en egen CLEAN28 (läs mer här) och har sedan maj gått ner ca 5 kg till. I artikeln står även att jag inte äter en lågkolhydratkost för att jag inte orkar träna på det. Så var läget i maj men så är det inte längre. Jag äter idag en lågkolhydratkost och har helt ärligt a l d r i g tidigare mått bättre. Jag har lärt kroppen att bli bättre på att bränna fett istället för glukos (kolhydrater) och träningsorken är inte längre ett problem som jag upplevde det i våras. 

CEA topphälsa2

Det kändes smått overkligt att läsa om sig själv i ToppHälsa. Just ToppHälsa har så länge jag kan minnas varit en av mina favorit-tidningar och det var riktigt kul att få vara en del av hela upplevelsen. Om du gillar att läsa om clean eating så ska du hålla ögonen öppna i höst. Jag kommer även att synas i Amelia och i Aftonbladet Söndag här framöver.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply