1 In Varma drycker - clean eating

Kaffe med kollagen och kakaosmör

samarbete bodystore

Förra veckan så skrev jag ett inlägg och berättade om kollagen och sedan dess har det varit ett av de mest lästa inläggen här på CEA. Kul att ni var så många som var nyfikna på det här med kollagen. Det är ju verkligen ett tillskott som många av oss mår extra bra av och som jag berättade förra veckan, så har jag till exempel märkt en stor förbättring i kvalitet och styrka på min naglar.

Läs mer:

>> Kollagen – ett protein med många hälsofördelar

>> 5 saker att tänka på när du väljer proteinpulver

I inlägget från förra veckan så tipsade jag även om att ha lite kollagen i kaffet. Som en variant av så kallat bulletproof coffee, fett-kaffe, paleo-latte. Kärt barn har många namn. Idag tänkte jag därför dela mitt recept på hur jag har gjort. En sån här kopp är gott på morgonen men funkar också perfekt som mellanmål på eftermiddagen.

kaffe med kollagen

kaffe med kollagen

Kaffe med kollagen och kakaosmör, 1 mugg

Du behöver:

Gör så här:

Blanda allt kollagen i en kraftig mixer eller blender och mixa tills slätt och fluffigt. Häll upp i en kopp, sätt dig i en skön fotölj och njut.

Mct-olja är en form av kokosolja med unika egenskaper. Den tas upp snabbare av kroppen och ökar bland annat fokus och energi.

Läs mer:

>> Allt om mct-olja

 

kaffe med kollagen

Brukar du ha något speciellt i ditt kaffe? Dela gärna med dig i kommentarerna så kan vi tipsa och inspirera varandra.

clean eating by annika

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lynette
    23 augusti, 2018 at 06:56

    Jag har i 1 msk av allt; smör, kokosolja lr mct, collagen, grädde.
    Skummar med lattevisp direkt i muggen, jättegott. Mctoljan verkar vara betydligt mer mättande än kokosolja har jag märkt.

  • Leave a Reply