1 In Personligt

Kul med nya produkter

För några veckor sedan så fick jag ju testa på en inspirationsbox från Familybox. Jag skrev ett inlägg om det då som du hittar HÄR.

Familybox är ett litet företag som drivs av två mammor som drivs av att hitta bra och ekologiska produkter för vuxna, barn och familjer. Med sina boxar vill de inspirera och hjälpa människor att på ett enkelt sätt hitta bra produkter.

Nu har jag fått testa deras senaste box, deras inspirationsbox för september. Den är verkligen härlig och inspirerande. Full av härliga produkter och flera av dem var nyheter för mig så det var ju extra kul.

Familyboxsep1c

Jag har fått båda boxarna av Familybox  (sponsring) för att testa på men vill bara vara tydlig med att jag aldrig skulle rekommendera något här i bloggen som jag själv inte stod för. Det var jag tydlig med gentemot Familybox också innan vi inledde ett samarbete. Jag vill vara tydlig med det mot er, mina läsare, och att ni ska känna att det jag skriver är mina åsikter och tankar på riktigt.

Den här boxen har Familybox även lovat att jag ska få lotta ut till er! Så en av er läsare kommer att ha chans att få hem den här boxen också för att testa på. Erkänn kul! Tävlingen kommer att komma upp mot slutet av veckan eller under helgen.

Vad innehåller alltså den här boxen som jag testat och som ni kommer att ha möjlighet att vinna?

I septembers Inspirationsbox har vi samlat ett urval av produkter, som både är bra för hela familjen, och miljön. Eftersom vi tror att vår hälsa påverkas inte bara av vad vi äter, utan också vad vi smörjer in vår hud med och vilka produkter vi använder i hemmet, hittar du alltid något inom livsmedel, kroppsvård och hushåll här. Som alltid är boxen helt glutenfri och även mjölkfri. Denna månaden är den även utan processat socker.

De här produkterna finns i boxen:

 • Praktisk Groddburk
 • Ekologiska alfalfafrö
 • Björksocker 200g
 • Brödmix med få kolhydrater, 250g
 • Ekologisk arganolja, 30ml
 • Varm chokladdryck med reshi
 • GetRaw toffee mania, 48g
 • Dino paws fruktgodis, 20 g
 • Flytande diskmedel, 250ml

(Om du vill läsa mer om någon av produkterna så hittar du mer info här.)

Personligen tycker jag att det är helt fantastiska produkter. Groddningen är jag sjukt nyfiken på och ser det som ett kul litet projekt som jag och Storebror kan ha ihop.

Groddburk

 

Brödet ska bli riktigt gott och perfekt för vår familj eftersom det är nötfritt och Henrik är allergisk.

Bröd2

 

Storebror har gått och suktat över dadelbaren från GetRaw och fruktgodisarna från Dino paws och tyckt att mamma varit fruktansvärt långsam med att få tagit de där korten så att han kan hugga in ;)

Rawbite

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Vinn en inspirationsbox från Familybox! | Clean Eating by Annika
  11 september, 2015 at 12:11

  […] produkter (allt ekologiskt och fritt från gluten, mjölk och raffinerat socker. Kika gärna på mitt förra inlägg (länk) om du är nyfiken på produkterna. (Värde ca 400 kr) Gör så här för att tävla: 1. Skriv en […]

 • Leave a Reply