I söndags kände jag att det var dags att testa att slänga ihop ett gäng dadelbollar som jag läst så mycket om den senaste tiden. Jösses så mumsiga de blev! Smakade precis som vanliga chokladbollar fast utan det dåliga samvetet. Jag skulle inte kalla dem för lågkolhydrat men absolut ett lite nyttigare lördagsgodis utan tillsatt socker.

Fritt från nötter, mjölk och gluten.

Nötfria dadelbollar. 15 st

Mixa ihop allt i en matberedare tills det är en jämn smet. Tillsätt ev lite vatten för att få rätt konsistens (tänk chokladbollar). Rulla bollar och rulla dem sen i kokos. Förvara  kylen i ca 1 vecka.

(null)

9 svar

        1. Kul! Jag ska testa lite olika smaksättningar framöver tänkte jag och delar så klart med mig av recepten. Prova gärna det också sen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *