1 In Personligt

Spännande nyheter

Idag har jag något riktigt roligt att berätta för er! Ni vet väl om att det finns en helt fantastisk tidning som heter Matkärlek som fokuserar på hälsosam kost fri från gluten och socker? Det är en fantastiskt fin tidning med både goda recept och intressanta reportage och möten med inspirerande människor.

Matkarlek-3-2015-1

 

Jag kan knappt tro det själv men jag har fått äran att bli en del av Matkärlek genom att blogga på deras hemsida. Allt har gått väldigt fort och jag har nog inte riktigt förstått det än. Även om min blogg har växt stadigt sedan jag började för 1,5 år sedan så ser jag mig själv fortfarande som något av en ”hobby-bloggare” och även om jag länge har drömt om att kunna ha bloggen och mitt hälsointresse som något mer än en hobby så har det alltid känts som just en dröm. Detta är verkligen ett steg närmare ett förverkligande av min dröm och jag känner mig så oerhört glad över denna möjlighet.

matkarlek

 

Vad händer med denna blogg då? Clean Eating By Annika kommer fortfarande att vara min huvudsakliga blogg och det är här som jag kommer att uppdatera mest och bloggen på Matkärlek blir en blogg vid sidan av dem. Jag kommer att blogga om hälsa, kost och träning på båda bloggarna men det kommer att vara olika inlägg på bloggarna. Det kommer inte att vara samma inlägg på bloggarna utan olika. Jag ska försöka länka till inlägg på den andra bloggen så ofta jag kommer ihåg men om ni inte vill missa något så råder jag er att hålla koll på båda bloggarna.

Här är en länk som tar dig direkt till den andra bloggen – länk.

Annars så klickar ni er in på Matkarlek.nu och väl där väljer ni Bloggar. Där hittar ni mig bland tidningens övriga blogg-gäng.

Den här möjligheten har gett mig massa ny blogg-energi och huvudet svämmar över av ämnen att skriva om. Hoppas att ni trogna läsare här inne följer mig även på min andra blogg framöver ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Citrondoftande torsk med zucchini-raita | Clean Eating By Annika
    23 juli, 2015 at 21:49

    […] tidningen Matkärlek! Om du inte läst mitt förra inlägg så kan du hoppa dit direkt med denna länk så förstår du vad jag pratar […]

  • Leave a Reply