1 In Personligt

Spring Cleansing frukost med Food Pharmacy och Bosch

Annonssamarbete med Bosch

Du som följer mig på instagram missade nog inte att jag var uppe i Stockholm i lördags. Kändes nämligen som att jag bombarderade er på insta stories men jag hade en så fantastisk morgon att jag bara var tvungen att dela med mig av det till er.

Det var ett superhärligt event som höll till på fantastiska Urban Deli i Stockholm. Kika gärna in min film från resan så får du också se. Stockholm bjöd på strålande sol och värme och alla vi som var med sa att vi ville starta varje fredag så här. Det var verkligen helt fantastiskt! Jag gick dit på något trötta ben efter en sen tågresa upp från Göteborg men jag gick därifrån som på små lätta moln. Full av inspiration och idéer på smoothie-recept som snurrade runt i huvudet.

Spring Cleansing frukost med Food Pharmacy och Bosch

Spring Cleansing frukost med Food Pharmacy och Bosch

Det var jag och ett gäng med andra influencer-tjejer som samlades på Urban Delis matbar där vi möttes av representanter från Bosch och Lina och Mia från Food Pharmacy. En fantastisk frukost hade dukats upp med bland annat min favorit – riktigt krämiga chiapuddingar. Sedan hälsades vi alla välkomna och Lina och Mia började med att dela ett recept på en tjock smoothie (som yoghurt) som var superhärlig.

bosch vitaboost urban deli

food pharmacy bosch vitaboost

Därefter fick vi allihop sätta igång och mixa vår egen spring cleansing smoothie med Bosch VitaBoost High Speed Blender (läs mer om mixern här). Det hade dukats fram så mycket härliga råvaror och det inspirerade mig till att gå utanför min comfort-smoothie-zone. Mina smoothies består 9 gånger av 10 av spenat, avokado, banan, kokosmjölk och lime. Jag kände att denna gång var det dags för något nytt.

bosch vita boost

bosch vitaboost urban deli

Sagt och gjort, ner åkte rödbetor, rejält med ingefära, spenat (måste ha gröna blad i), citron, cashew och jordgubbar. Vätskan blev kokosvatten denna gång. Sååå gott! Rödbetor och ingefära kommer det definitivt att bli mer av i smoothieväg framöver. Kan verkligen rekommenderas!

food pharmacy bosch vitaboost

food pharmacy bosch vitaboost

food pharmacy bosch vitaboost

food pharmacy bosch vitaboost

Mia och Lina gör tarmhälsa kul

När vi alla var klara med våra smoothies så fick njuta av dem samtidigt som vi fick ta del av Mia och Linas fantastiska kunskap och budskap. Jag älskar verkligen hur de gör det här med hälsa och särskilt tarmhälsa så kul och inspirerande. Innan vi satte igång så berättade jag att jag hade lyssnat till deras senaste podd om hälsa och hur jag uppskattade den just för att de tillsammans med sina gäster gör det här med hälsa så kul och inspirerande. De gör det på ett sätt som är enkelt att ta till sig och helt utan pekpinnar.

food pharmacy tarmhälsa

Mixa grönsaker i regnbågens alla färger? 

Jag sa också till Lina och Mia samt Bosch-gänget att hur det aldrig slår fel, att varje (v a r j e) gång jag delar smoothie-recept så får jag frågan om vilken blender jag använder. Det var så komiskt för Lina och Mia sa att det var precis samma sak för dem. Det är något med blenders alltså.

Vi pratade och kom fram till att det nog måste ha att göra med att vi är så många idag som är medvetna och försöker få i oss mer grönsaker och frukt och då ofta väljer att göra smoothies. När vi då slänger ner morötter, rödbetor och annat lite hårdare och grövre så får många maskiner problem. Dom orkar helt enkelt inte. Det där strulet tar ju liksom udden av smoothie-glädjen, eller hur?

Vita Boost från Borsch hjälper dig.

En kraftfull mixer är så viktigt om du vill ha ett bra resultat. Men tyvärr kostar de mest kraftfulla ofta skjortan. Men så har vi VitaBoost High Speed Blender från Bosch som är mycket stark och kraftfull men som inte är så där hutlöst dyr. Den kostar runt hälften av motsvarande maskiner från andra märken. Om du är nyfiken på VitaBoost High Speed Blender så kan du läsa mer här.

På eventet hade det dukats upp både rödbeta och ingefära i rejäla bitar. Även annat stenhårt som frusen banan och jordgubbar. Saker som min blender där hemma inte hade klarat. Jag hade varit tvungen att del i mindre bitar och halvtina först.

food pharmacy bosch vitaboost

Min VitaBoost High Speed Blender mixade en slät smoothie av både stora bitar rödbeta och stelfrusna jordgubbar på ett litet kick. Här ska experimenteras framöver känner jag. Jag har så många recept som jag vill testa på både mig och barnen. Nu kan jag ju helt plötsligt mixa massa saker som inte har funkat innan. Jag ska bland annat testa att mixa med hela avokado-kärnan för den har jag läst är mycket näringsrik.

bosch vita boost

Efter eventet i Stockholm är mitt huvud fullt av nya smoothie-idéer jag vill testa. Ska också börja följa ett av Food Pharmacys budord och dricka en grön smoothie varje dag. 

Vad är din erfarenhet av blenders och smoothies? Vad brukar du ha i? Dela gärna med dig i kommentarerna här nedanför. Älskar när vi kan tipsa och inspirera varandra. Som sagt, om du är nyfiken på VitaBoost High Speed Blender kan du läsa mer här.

clean eating by annika

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    BabinLek
    27 april, 2018 at 21:10

    Zvuči super, moram probati. Hvalacialis

  • Leave a Reply