2 In Annika tipsar

VASSLEPROTEIN UTAN SOCKER, SÖTNINGSMEDEL & TILLSATSER

samarbete bodystore

Finns det bra vassleprotein utan socker och tillsatser? Det är den absolut vanligaste frågan jag fått under den senaste veckan sedan jag delade min guide kring just proteinpulver. I ett antal inlägg kommer jag därför att ge mina mer konkreta tips på fabrikat som jag tycker håller måttet och som lever upp till de krav som jag ställer. Först ut är vassle eller mjölkprotein och jag kommer sedan, i senare inlägg, ge tips på olika former av protein.

Härom veckan kunde du läsa mina 5 tips med saker att tänka på innan du eventueltl köper ett proteinpulver. I guiden berättar jag även vad proteinpulver är och vem som kan ha behov av det. Jag vill ännu en gång vara tydlig att ett proteinpulver är ett kosttillskott och att bra mat av hög kvalitet alltid går före alla dagar i veckan. Men om du tränar hårt, och särskilt om du samtidigt försöker minska i vikt, så kan ett proteinpulver av bra kvalitet vara ett bra tillskott för att bevara muskelmassa.

LÄS MER:

clean eating by annika

clean eating by annika

VASSLEPROTEIN UTAN SOCKER, SÖTNINGSMEDEL & TILLSATSER

När det kommer till vassle eller proteinpulver baserat på mjölk, så är min favorit Holistics protein. Detta tillskott uppfyller kraven som jag ställer på en produkt:

 • Baserat på svensk mjölk (Sverige har höga krav på djurhållning och innehåller inte hormoner på samma sätt som mjölk från andra länder.)
 • Fullvärdig aminosyraprofil (lästips – Vad är aminosyror?)
 • Utan socker
 • Fritt från sötningsmedel
 • Innehåller enzym som gör det mer lättsmält för personer som är känsliga för t. ex. laktos
 • Naturlig smaksättning
 • Fritt från tillsatser

Holistics vassleprotein finns i smakerna kakao och vanilj. Om du innan har smakat på “vanligt” proteinpulver, det vill säga, protein med sötningsmedel och tillsatser, så kommer du troligen tycka att proteinet från Holistic smakar ganska lite. Det beror ju så klart på att det inte innehåller sötningsmedel och tillsatser så är en bra grej.

proteinpulver utan tillsatser

Jag ser på proteinpulver som ett tillskott och inte som ett livsmedel. Jag väjer alltid mat före tillskott. Men om jag efter träningen snabbt vill ha i mig protein så ser jag inte problem med att dricka en shake så länge den inte innehåller massa tillsatser.

proteinpulver utan tillsatser

Hos Bodystore.com kan du köpa Holstics protein till bra pris, snabb leverans och gratis frakt. Det finns som sagt i smakerna vanilj och choklad och du kan själv läsa mer om dem och klicka hem för att testa, genom att klicka på knappen här nedanför.

SPANA IN HOLISTIC PROTEIN HOS BODYSTORE.COM

clean eating by annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katarina
  25 januari, 2018 at 12:02

  Tack för tips! Beställde precis en med choklad ??

  Mvh – Katarina

  • Reply
   admin
   27 januari, 2018 at 09:03

   Kul! Bra grejer! Ha ev i mer kakao om du vill ha den mer chokladig och ev lite kokossocker om du gillar lite sötare :)

  Leave a Reply