0 In Menyer & inköpslistor

Veckomeny nr 5 – tema middag

Dags för veckomeny nr 5 och den sista för den här gången. Menyerna kommer tillbaka längre fram men efter denna tar de en paus. Använd gärna de tidigare menyerna för inspiration. Temat för denna vecka är mina favoritrecept från några av de matbloggare som jag följer.

Tidigare menyer

Här hittar du länkar till de menyer som redan finns här på CEA. Använd dem rak av eller plocka från dem och sätt ihop din egen veckomeny. Hoppas de kommer till användning!

Veckomeny nr 1 – tema middagar

Veckomeny nr 2 – tema frukost

Veckomeny nr 3 – tema middag

Veckomeny nr 4 – tema middag


Veckomeny nr 5 – middagar från mina favoriter bland Sveriges matbloggare

Denna vecka har jag alltså satt ihop en meny med 5 av mina favoriter från de matbloggar som jag regelbundet följer. Jag hoppas att dels recepten ska ge dig inspiration och dels kanske också tipsa om matbloggar som är nya för dig. Jag länkar till bloggarna efter respektive recept och dom är alla guldgruvor med goda recept. Receptet i fråga kommer du som vanligt till genom att klicka på det här nedanför. 

Dag 1: Vegansk blomkålssoppa med med curry och kokosmjölk Jillsmat.se

Dag 2: Mustig kycklinggryta med tomat och feta 56kilo.se

Dag 3: Värmande fisk och skaldjursgryta serveras med blomkålsris – jennysmatblogg.nu

Dag 4: Superfräsch lax i ugnceciliafolkesson.se

Dag 5: Snabblagad kycklingpanna servera med blomkålsris eller bönpasta- linneasskafferi.se

Jag hoppas att denna veckas meny ska underlätta din vecka och ge din inspiration till god och nyttig mat. Nu blir det som sagt en paus för menyernas del men de kommer tillbaka längre fram. Använd gärna menyerna igen eller sätt ihop dina favoriter till en egen meny.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply