20 In Personligt

Vinn en inspirationsbox från Familybox!

 

Tävling i samarbete med Familybox.
Tävlingen är avslutad!
Minns du inspirationsboxen från Familybox som jag skrev lite om tidigare i veckan? Nu har en av er chansen att få den hemskickad och möjlighet att testa flera härliga produkter (allt ekologiskt och fritt från gluten, mjölk och raffinerat socker. Kika gärna på mitt förra inlägg (länk) om du är nyfiken på produkterna. (Värde ca 400 kr)
inspirationsboxen_september
Gör så här för att tävla:
1. Skriv en kommentar till detta inlägg där du motiverar/förklarar varför du vill vinna boxen (2-3 meningar).
2. Följ Familybox på Facebook (sök på Familybox.se) eller instagram (@familybox.se). Berätta vilken du följer i din kommentar här under.
3. Dela vidare tävlingen på Facebook eller annat social medie. Det gör du genom att klicka på knappen med till exempel Facebook på längst ner under inlägget. Skriv var du delar i din kommentar till det här inlägget.
I din kommentar ska alltså finnas motivering, var du följer familybox och var du har delat tävlingen.
För extra vinstchans (frivilligt):
Följ mig på Facebook (sök på Clean eating by Annika) eller instagram (@cleaneatingbyannika). Då berättar du även denna i din kommentar här under.
Om du redan följer mig eller Familybox på Facebook eller instagram så är den delen redan klar för dig och du skriver bara det i din kommentar.
Lycka till! Vinnaren dras fredag 18 september kl 20:00.
Tävling i sponsrat samarbete med Familybox.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Linda
  11 september, 2015 at 12:21

  Har länge funderat på att testa denna Box då den verkar nyttig, ekologisk och inspirerande i vardagen för mig med barn! Att få nya idéer i matlagningen livar upp, även i min lilla familj.

  Jag följer dig sen förut, följer nu familybox.se på Instagram och det är även där jag delar denna tävling på mitt konto _winnersneverquit_

  Tack för en bra tävling!

 • Reply
  Anna
  11 september, 2015 at 13:43

  Hej!
  Följer på insta ( @annavegologiskt )
  delar på Facebook

  Wow! Äntligen en box som jag vill släppa in genom min dörr. Allt är ”ok” både för planeten och för barnen och mig. Jag har längtat efter detta.
  Jag är petig om vad som kommer in hos oss. Men jag vill också ”köpa boxar” med kul saker i.

 • Reply
  Anna
  11 september, 2015 at 13:45

  PS. .. delar som Hanna Eriksson på Facebook

 • Reply
  Josefina björlund
  11 september, 2015 at 14:19

  Jag har vart sockerberoende i hela mitt liv och har äntligen tagit mig ur detta och valt nyttigare alternativ så denna Box skulle passa mig perfekt??

 • Reply
  Sofia Häger
  11 september, 2015 at 16:13

  Vilken toppentävling! Jag följer både familybox.se och dig på facebook och har delat facebook inlägget! Följer även din blogg på bloglovin, älskar alla mattips! :)

  Jag vill gärna vinna boxen av så många bra anledningar men främst för att jag precis flyttat ensam till ny stad med nytt jobb och behöver en spark i baken för att komma igång med att hålla mig till råvaror som jag vet min kropp mår bra av, dvs glutenfritt(äter jag alltid) men är också känslig mot mjölkprodukter men har inte haft pengarna eller motivationen att handla laktosfritt. Att få hem ekologiska produkter är också något jag gärna vill men pengarna räcker oftast inte till.

  Att få hem en familybox med lite ihopsamlade bra råvaror skulle vara en perfekt start för mig för att inse vad för slags råvaror min kropp behöver. Har länge velat beställa något liknande men inte ”unnat” mig själv det. Så skulle göra mig mer än glad!!!

  Ligger just nu också magsjuk sedan 5 dagar tillbaka så skulle vara en perfekt tillfrisknadspresent!

  Massa kramar från mig!

 • Reply
  Sara
  17 september, 2015 at 09:11

  1. Jag har precis fått diagnosen MS & har fått många tips om att äta LCHF, just för att det är en antiinflammatorisk kost. Skulle verkligen bli glad om jag vann det här kitet, som en bra start på min nya resa! Dessutom är det grymma produkter även för mina små flickor <3

  2. Jag följer Familybox på Instagram :-)

  3. Jag kommer dela tävlingen på Instagram & Facebook :-)

  Tack för en toppentävling!

  Kram Sara

 • Reply
  Sara
  17 september, 2015 at 09:13

  PS. Följer dig såklart på Instagram & Facebook <3

 • Reply
  Liss Englund
  17 september, 2015 at 09:57

  Denna box skulle jag så gärna vilja vinna då jag efter lång tids sjukdom helt lagt om min kost. Jag mår så fantastiskt av att äta rent utan ”skräp” och följer dig Annika på nätet och fb. Clean eating ger en skön känsla i både kropp och själ. Det har varit en lång tuff resa med sjukdom och en vinst skulle vara en perfekt uppmuntran på vägen då denna box passar min nya livsstil! Följer familybox och delar tävlingen, båda på facebook.

 • Reply
  Lina
  17 september, 2015 at 10:11

  Jag följer både dig och familybox.se på Facebook. Det är även där jag har delat tävlingen. Mitt namn är Lina Kindlund. ?
  Jag skulle gärna vilja vinna boxen då de har riktigt fina & bra produkter! Jag äter glutenfritt och är noga med vad jag stoppar i mig. Har aldrig köpt någon box förut men varit nyfiken på det. Skulle bli jätteglad om jag blev vinnaren av denna boxen!!
  Mvh Lina

 • Reply
  Emelie Eriksson
  17 september, 2015 at 11:01

  Jag har en dotter på 3 år med konstaterad glutenintolerans, min farmor är glutenintolerant och jag har många vänner med laktosintolerans samt att även jag själv måste börja utesluta gluten pga magen. Vi i familjen har även börjat tänka mer på vad vi stoppar i oss och skulle få mycket hjälp av boxen. Jag berättar mer än gärna om vad vi alla tyckte om produkterna när vi fått chansen och prova :)
  Jag följer familybox och cleaneating by annika både på FB och instagram.
  Jag delar tävlingen på både FB och Instagram ;)
  Tack på förhand!

  • Reply
   Emelie Eriksson
   18 september, 2015 at 10:08

   Får helt enkelt inte till delningen på Instagram men har delat på Facebook :)

   • Reply
    Emelie Eriksson
    18 september, 2015 at 16:28

    Yes! Otekniska jag fick till en delning på instagram också!! :D

 • Reply
  Annette
  17 september, 2015 at 11:26

  Vilken möjlighet att få testa det här konceptet! När jag var barn groddade jag fröer till mina undulater, men jag har ännu inte gjort det till mig och familjen, kanske dags nu med den här groddburken! Och mina barn skulle nog gilla sina grönsakssmoothies ännu bättre med litet björksocker i ♥

  Jag följer både dig och Familybox på Facebook och Instagram. Jag har delat tävlingen på Instagram på konto: my_countryside_life

 • Reply
  Veronica
  17 september, 2015 at 13:33

  Den senaste tiden har jag börjat äta ekologiskt och utesluta E ämnen för att få bort min eksem. Detta skulle vara en enorm hjälp på vägen. Då det är oerhört svårt i början. Jag följer familybox på Instagram och Facebook. Delat tävlingen på Facebook. Följer dig på Facebook och Instagram. Tack för tävlingen :)

 • Reply
  Kristina
  17 september, 2015 at 13:50

  Skulle gärna vinna för att få mer inspiration till mitt nya liv med förändrade kost vanor! ? Jag delar detta inlägg pp Instagram där jag också följer familybox.

 • Reply
  Nina
  17 september, 2015 at 22:07

  Åh vad spännande!
  Följer dig tack vare en kompis, ”sandras matbilder” tipsat om dina grymma zucchinibröd.
  Delar på instagram där jag heter ’Ninanilsson88’

  Då jag under det senaste året lagt om hela mitt liv, både vad gäller kost, motion, träning och det mentala (och på 8 månader lyckats gå ner mer än 40kg i vikt & nu också hunnit behålla den nya i 3-4 månader) mår jag bättre än nånsin förr! Skulle vara sjukt spännande att få möjligheten att testa denna box då det här med rawfood är helt nytt för mig. Att det sen är ekologiskt gör det bara så bra ☺
  Tack för en inspirerande blogg! Mvh / Nina

  • Reply
   Nina
   17 september, 2015 at 22:39

   Åh vad spännande!
   Följer dig tack vare en kompis, ”sandras matbilder” tipsat om dina grymma zucchinibröd.
   Delar och följer familybox på instagram där jag heter ’Ninanilsson88’

   Då jag under det senaste året lagt om hela mitt liv, både vad gäller kost, motion, träning och det mentala (och på 8 månader lyckats gå ner mer än 40kg i vikt & nu också hunnit behålla den nya i 3-4 månader) mår jag bättre än nånsin förr! Skulle vara sjukt spännande att få möjligheten att testa denna box då det här med rawfood är helt nytt för mig. Att det sen är ekologiskt gör det bara så bra ☺
   Tack för en inspirerande blogg! Mvh / Nina

 • Reply
  Therese H Lundberg
  18 september, 2015 at 15:42

  Family boxen skulle vara perfekt present att ge till min 20åriga dotter som precis har fått en ledsjukdom och behöver inspiration lägga om kosten för att må bättre.
  Jag delar på Instagram på kontot therhagg och följer dig och familybox där.
  Trevlig helg ??

 • Reply
  Lisbeth Sunesson
  18 september, 2015 at 16:12

  1. Efter många år med problemmage och diverse tester och dieter, bestämde jag mig före sommaren att börja äta glutenfritt. Sista semesterveckan började jag med att fasta för att sedan fortsätta med glutenfritt och även en form av lchf kost för att försöka äta så rent som möjligt . Nu äntligen känner jag balans i kropp och mage, så detta paket skulle jag tycka var fantastiskt roligt att vinna. Din blogg inspirerar verkligen.
  2. Jag följer familybox på Facebook och instagram.
  3. Jag har delat tävlingen på Facebook. Jag följer dig på instagram, Facebook och läser din inspirerande blogg.

 • Reply
  Umm Maryam Mathilda Johnsson
  18 september, 2015 at 17:34

  Hej hej!
  Jag är i mitt startskede av att försöka ändra min livsstil i både matväg och levnadssätt till ett mer hälsosamt och miljövänligare sätt. Tar små steg hela tiden och har länge funderat över boxar och paket som familybox etc. Så jag tänkte varför inte prova på en tävling med denna box för att se om den passar mig och min familj.

  1. Jag har delat detta blogg inlägg på min Facebook sida
  2. Jag följer familybox på Instagram och Facebook
  3. Jag följer dig på Instagram och Facebook

  Spännande att se hur detta går / mvh Umm Maryam Mathilda Johnsson

 • Leave a Reply